Financieel Adviseurs

Tijd is kostbaar

NavDat zorgt ervoor dat u –in dezelfde tijd– meer klanten van dienst kunt zijn met de handige analyse tool. En zo méér inkomsten kunt genereren!

Met NavDat automatiseert u standaardwerkzaamheden. U bespaart zo tijd op het maken van een begroting of liquiditeitsprognose. Deze kostbare tijd kunt u benutten om de financiële gegevens van uw klant te analyseren en op basis daarvan een waardevol en toekomstgericht advies te formuleren.

Een extra service van NavDat voor financieel adviseurs is de handige importtool. Hiermee laadt u de financiële gegevens van uw klant automatisch in. Vervolgens biedt NavDat snel en eenvoudig diverse overzichten, zoals een actuele winst- en verliesrekening, een jaaroverzicht met de geprognotiseerde resultaten en een liquiditeitsoverzicht.

Veilig systeem

NavDat geeft u inzicht in alle benodigde financiële gegevens op elke locatie. Om de veiligheid van de bedrijfsgegevens te waarborgen, is NavDat beveiligd met een SSL-certificaat. Het dataverkeer is op dezelfde manier beveiligd als bij internetbankieren. U herkent de veilige omgeving aan de benaming https:// in het adresvenster van uw browser.

Geheimhoudingsverklaring

Om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen, geeft NavDat een geheimhoudingsverklaring af. Hiermee garanderen wij dat uw gegevens niet voor derden toegankelijk zijn.